Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Niclas Knudsen et le Funk Mystique

10 juli/ 19:30 - 22:00

Afrobeat, etno mystique, trance funk og danse jazz

Guitarist og komponist Niclas Knudsen er et velkendt ansigt og en højt skattet musiker på den danske musikscene og spiller blandt andet med Ibrahim Electric, Kalaha, Alt er ego og Niclas Knudsen Trio.

Med Le funk mystique vil Niclas tage den improviserede rytmiske musik ud af dens gængse rammer og få den ud over scenen, ud til folket og ud på gulvet! Musikken er en blanding af afrobeat, etno mystique, trance funk og danse jazz. Lyd og rytmer man kan grine, græde og danse til, musik for både krop og sjæl.

Når bandet går på scenen, så kan ingen sidde stille og man må lade sig rive med af tempo og spilleglæde. Niclas har allieret sig med den formidable guitarist Mads Nørgaard samt en bundsolid rytmegruppe bestående af bassisten Fredrik Damsgaard og trommeslager Mads Andersen.

Debutalbummet ”Le Funk Mystique” udkom september 2022 til anmeldernes begejstring, og bandet er så klar til at indtage Svanekegaarden med deres medrivende koncert.

Jazznyt sept 2022: “Hvis du kan huske Niclas Knudsens Guitar Inferno fra 2016 og Radio Timbuktu fra 2014, så er du på rette vej. Han gør det han er en af de bedste til herhjemme. Han spiller særegen funk rundet af jazz, afro, rock og blues. Der er noget Ibrahim Electric over det. Nu er der Niclas’ guitar ud over det hele og hans personlige og afvekslende spil er en fornøjelse. Der er så mange dansevenlige og udadvendte numre på Le Funk Mystique at den får partypladepræg. Start med titelnummeret – gå videre til Hip Shabaz og slut af med at hoppe i sofaen til Blue Tornado, hvor han har fundet talk boxen frem. Du kan tørre sveden af panden til den rolige Sweet Solitude. God fornøjelse !”

Niclas Knudsen et Le funk mystique live:

Niclas Knudsen – Guitar

Mads Nørgaard – Guitar ( Orgelheimers, Lucky Lo )

Fredrik Damsgaard – Bas ( Mike Andersen, Steen Rasmussen Quintetto )

Mads Andersen – Trommer ( Marie Key, Calby )

Pris
Kr. 190 & Unge u. 25 kr. 100 – Alle inkl. billetgebyr

Detaljer

Dato:
10 juli
Tidspunkt:
19:30 - 22:00

Sted

Svanekegaarden
Skippergade 2-8
Svaneke, 3740
+ Google Maps
Telefon
+45 56 49 73 72
Se Sted hjemmeside