Poulsker Idrætsforening

PIF

Kontakt

Jan Eggertsen
Poulskervej 14 a
3730 Nexø
Tlf: 6166 4746

bestyrelsen@pif.dk
www.pif.dk

Poulsker Idrætsforening

Poulsker Idrætsforening (www.pif.dk) har ca. 1150 medlemmer fordelt på foreløbig 12 aktivitetsområder.

Vi har til huse i Poulsker, hvor vi lejer hallen, gymnastiksalen, cafeteriaet og nogle opbevaringsrum. Hele området er en gammel kommuneskole. Området rummer flere spændende uudnyttede bygninger og 2 fodboldbaner.

Vi har mange ildsjæle og medlemmer, som bakker rigtig godt op. Vi lytter og prøver at følge de trends, som præger befolkningen generelt og deres valg af idræt og aktivitet i fremtiden. Grøn omstilling, individualisering, sundhed, fleksibilitet og naturtræning er nøgleord.

For mange år siden etablerede vi aktiviteter med udgangspunkt fra Snogebæk Havn – løb, gang, funktionel træning, petanque.

Vi fik i forbindelse med byudviklingsprojektet indrettet et nyt klubhus, i det tidligere ishus på Snogebæk Havn, og bygningen bruges af medlemmer, som dyrker outdooraktiviteter. Også havbadeafdeling med tilhørende sauna, som benyttes både af lokale og turister.

Vi åbnede i 2022 et 640m2 multifunktionelt foreningsbaseret fitnesscenter med plads til mange former for træning.

Poulsker Idrætscenter vil danne de fysiske rammer som kan styrke den generelle sundhedstilstand, gennem træning, og socialt samvær. At samle mennesker i lokalsamfundet, have åbent fra morgen til aften hele året, for alle aldre, sociale grupper, foreningsmedlemmer og turister. Alle er velkommen i et centrum af idræts-, fritids- og kulturaktiviteter, hvor fællesskabet er i højsædet.

Ud over stor tilslutning til vores aktiviteter, så har Poulsker Idrætsforening et engageret socialt liv og sammenhold, som har stor betydning for hele lokalområdet. Bornholm anno 2022 er præget af vækst og tilflytning. På Sydbornholm og Snogebæk er der stor interesse for bosætning af nye familier med børn og seniorer, hvilket også bidrager til at udvikle vores forening.

Sauna på Havnen i Snogebæk

Vores outdoor klubhuse i Snogebæk

Vores Genbrugsbutik i Snogebæk

Poulsker Idrætscenter i Poulsker

Fitnesscenter i Poulsker